od kryton » čtv 15. led 2026 11:03:15
Z reakcí vidím, že jsem považován za div ne fanatického obhájce Class D, což je docela legrační, protože jsem v životě slyšel pouze jeden jediný Class D zesilovač a to ten svůj. Takže je klidně možné, že ty všemožné Hypexy by se mi taky nelíbily jako většině ostatních. Ohodnotil jsem ho jako to jednoznačně nejlepší, co jsem měl za 30 let doma. Rád bych ho poslechově srovnal s něčím jiným do 100 tisíc, co by hrálo lépe, ale vůbec mě nenapadá s čím by to mělo smysl. Pro mé ucho prostě hraje to, co se do toho pustí a není problém najít setup, kdy to bude znít dost špatně. Třeba s OPA1656 v bufferu se mi to vůbec nelíbí. A tento operák tam cpou snad všichni. Kdyby mi ten můj kus přišel s tímto operákem, tak ho nejspíš vrátím a budu psát, to co píší ostatní. Je s tím na začátku víc práce. Zejména na digitálu se musí zapracovat. Přitom musím říci, že ve svém řetězci nemám žádný komponent, který by něco maskoval a korigoval ostatní komponenty.
Roon (DRC) - Roon Bridge (RPi4, MoOde OS, Shanti LPS) -> Topping HS02 -> SMSL SU-X (XLR) -> Topping L70 (XLR) - Audiophonics HPA-S400ET (XLR) -> PKAudio 8+4+1, Revel F208, Supra USB, Supra EFF1 XLR, QED Genesis. DRC - REW/Rephase.