skypi píše:Tak jestli to mělo být třeba na mne, tak já slyšel zesilovač ze stejným modulem IcePower, jako máš v tom Rowlandu a už se to řešilo dříve na vedlejším foru ( https://www.highendforum.cz/viewtopic.p ... and#p70319 ). Dobře to nehrálo a technicky to opravdu není "nic moc". Že se to Tobě to líbí, jak Rowlouš hraje a vyhovuje, proč ne. Ale je to platné jen pro Tebe a Tvoje uši.
Myslím, že každý, kto sem píše, píše iba to, čo platí pre jeho uši. Však som to aj vo svojom príspevku napísal, že je to iba moje hodnotenie. Iba maličkosť: ľudia, čo boli u mňa potvrdia, že to platilo aj pre ich uši. Čo je vo vnútri prístroja ma nezaujíma, ani keby bol naplnený pieskom. Pre mňa je dôležité, ako hrá, prípadne ako to vyzerá. Ak niektorý výrobca dokáže s lacnými súčiastkami dosiahnuť špičkový zvuk, tak pred ním "klobúk dole". Pýtať si za to môže iba toľko peňazí, koľko sú mu zákazníci ochotní zaplatiť. Píšeš, že si "slyšel zesilovač se stejným modulem...", ale nepočul si ten, o ktorom píšeš. Rovnaké súčiastky používajú mnohé značky a pritom každý ich výrobok hrá inak. Nechcem tu tvrdiť, že práve tento koniec je ten najlepší. Ako píšeš, mne mimoriadne vyhovuje a to mi stačí, ale ja osobne by som si nedovolil hodnotiť niečo, čo som nikdy nepočul.