blesk píše:Práveže to cenové hľadisko je nutné abstrahovať. Čína je obrovsky neporovnateľný trh s EU a US a to čo predajú mimo Čínu je rozhodne tá menšia časť. Čiže úspora z objemu. Samozrejme cena pracovnej sily…
Nechce sa mi to vysvetľovať dokola. Preto som založil toto vlákno a poprosil Vás aby ste skúsili na to pozerať bez kritéria ceny.
Cena je podľa mňa najdôležitejší parameter. Reálne nemám neobmedzený rozpočet na kúpu DAC-u. A dávno sú doby preč keď som/sme verili že DAC aby bol dobrý musí stáť veľa ( i vďaka fóram a rebríčku SINAD )- jednoducho dnes sa ukazuje, že taký DAC nutne nemusí vyčerpať peňaženku - nie je to dávno luxusný tovar - tak ako Kryton napísal je to spotrebka. Už sa budem opakovať ale pár DAC-ov s Krytonovho rebríčku som mal a poznám a úplne súhlasím s jeho popísom zvuku DACOV. Rád by som prispel s modelom nespomenutého nečínskeho DAC-u ale nič ma nenapadá. Na druhú stranu v slepom korektnom teste by som zlyhal, no napriek tomu som vymenil Casea Lynx za E70 a PRE1 za L70 - proste audiofília nervóza
Ja dokonca súhlasím s BV a Mrbom len ruku na srdce - neostanem pri jednom DAC-i celý život