F-Cans AURA

Re: F-Cans AURA

Příspěvekod dawsoo » čtv 15. kvě 2025 9:42:44

Jasný,díky a rozumím,na avmanii je vše a perfektně popsané (neznám to forum ani tam nechodím tak mi to uniklo=má chyba).

Nicméně je to určitě škoda že tu nemáme našeho domácího výrobce,nebo zdatného modifikátora ,z toho co jsem četl je Filip jistě šikovnej kluk co má talent a cit pro věc,jinak by to nemohl dělat na úrovni a jen mě napadá když ukáčka maj minimálně dva garážníky co dělaj sluchadla co tu jsou mezi lidmi na forech,tak proč ne u nás?

Toto vlákno jsem si samože pročetl a i jinde na webech se dají najít informace,tak jsem jen nerozuměl jaké je nyní postavení, zda malý výrobce, nebo jen jako koníček na vyšší úrovni s prodejem svých výtvorů (kdysi před xavošem a dalšími spolupracemi jsem bedny dělal taky podobně, tzv jen "pro známé a kamarády" takže vůbec nic proti tomu ba naopak to je dobrá cesta).
Silent velké PC ---USB Izolátor USBISO211---SMSL SU-X/D400EX ---XLR Silver 5N---Topping L70---RCA Siilver 5N---Koncák Victor SuperA AX-550MODIF---tukabel stříbřená 2linka 2x2,5mm2 ----- Budky Pimpule1 = můj současný zvuk doma
dawsoo

Re: F-Cans AURA

Příspěvekod Kuba4 » pát 02. led 2026 18:46:09

Tak sluchátek je vyrobeno přes 40 kusů mezi lidmi. A asi 10 kusů první verze.

Doporučuji k nim tento značkový kabel NewFantasia: https://www.amazon.com/dp/B08D8WMZ35?

Vyberete délku, skvěle udělané je rozdělení na levou a pravou stranu, perfektní je šroubovací redukce na velký jack. Za tu cenu, super.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, 3p. od Aleše Bílého
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K1000
Kuba4

Předchozí

Zpět na Sluchátka a sluchátkové příslušenství