wireless in-ear earbuds (bezdrôtové slúchadlá do uší)

wireless in-ear earbuds (bezdrôtové slúchadlá do uší)

Příspěvekod blesk » sob 29. lis 2025 13:55:57

Chcel by som sa poradiť, čo vybrať aj na občasný posluch aj na prácu (telefonovanie a online meetingy).
Mám už objednané Sennheiser Momentum MTW 4, ale kamarát hovorí že na prácu určite lepšie Apple Airpods Pro 3 prípadne ešte som trochu zabudol na Sony WF 1000XM5.
U Sennheiserov ma oslovilo velmi dobré hodnotenie za zvuk a apka s EQ. Ale dám si poradiť. Kuba4?
Ďakujem
Naposledy upravil blesk dne sob 29. lis 2025 17:30:56, celkově upraveno 1
2x iFi iSilencer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif,Furutech,Viablue,Viborg,prepoje:DYI RCA,Audioquest
blesk

Re: wireless in-ear earbuds (bezdrotové slúchadlá do uší)

Příspěvekod Kuba4 » sob 29. lis 2025 15:59:44

Neporadím, ineary mi vadí a jsou nebezpečné, díky vložení sluchátek do zvukovodu.

Co se týká apky equalizeru, doporučuji do telefonu RE Equalizer. Ten je fajn.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, DUAL CS-529, JBL 4430
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K1000
Kuba4

Re: wireless in-ear earbuds (bezdrôtové slúchadlá do uší)

Příspěvekod maximilianx33 » pon 27. črc 2026 11:42:05

Na hudbu budu pravdepodobne z tychto troch najlepsia volba Sennheiser Momentum MTW4, hlavne ak ti zalezi na zvuku a chces sa pohrat s EQ. Na pracu je ale dolezitejsie, ako znie mikrofon v hlucnej miestnosti, ci ta po hodine netlacia v usiach a ako sa prepinaju medzi mobilom a notebookom. AirPods Pro 3 by som odporucil hlavne vtedy, ak pouzivas iPhone a Mac, lebo tam je ich najvacsia vyhoda v jednoduchom prepojeni. Sony WF 1000XM5 su podla mna najuniverzalnejsi kompromis. Pozriet si mozes aj www.planeo.sk/bezdrotove-sportove-sluchadla, ak by ti klasicke stuple pri dlhsom noseni nesedeli. Ja by som MTW4 skusil na jednom dlhsom meetingu a az potom sa rozhodol. Na akom telefone a notebooku ich budes pouzivat?
maximilianx33

Příspěvekod blesk » pon 27. črc 2026 13:50:59

Nakoniec som vtedy objednal tie Senheisery. Ale buď mi nesedela ani jedna velkosť redukcii do ucha alebo mi ich zvuk nevyhovoval. Za mňa horšie zvukovo ako Airpody. Takže som ich vrátil a zatial kúpu odložil. Obecne mi slúchadlá na sústredený posluch moc nevyhovujú a to včítane kvalitmých over ear-ov. Ine eary ale pre mňa vždy zle.
2x iFi iSilencer>Audio PC+Daphile+DRC>Topping HS02+Shanti LPS>Rockna Wavedream Signature Balanced>Canor AI 1.20>Marten Django XL, 230V:Torus TOT Max modif,Furutech,Viablue,Viborg,prepoje:DYI RCA,Audioquest
blesk

Příspěvekod kokes » úte 28. črc 2026 9:09:23

maximilianx33 píše:AirPods Pro 3 by som odporucil hlavne vtedy, ak pouzivas iPhone a Mac, lebo tam je ich najvacsia vyhoda v jednoduchom prepojeni.

Tu by som si dovolil trochu oponovat, app2/3 funguju s Androidom uplne bez problemov, dokonca dostavas vyhodu plnohodnotneho PEQ, ktory narozdiel od IOS Android ekosystem ponuka (napr Wavelet -> autoeq -> import peq profilu zo squig.link). Zakladne gesta napr. pre zmenu ANC modu tiez funguju.
[MiniDSP studio SHD, Topping DX9/Fosi ZD3, Vimberg Mino, 2x SVS SB3000]
kokes

Zpět na Sluchátka a sluchátkové příslušenství