Nie je to celkom tak. Od člena Indian (z hifislovanetu) som kúpil repro STH12 - najradšej by som si také vyrobil sám, no jednoducho niesom schopný ikeď by som chcel. No ako to už býva zvykom pri väčších reprosústavách - začali sa prejavovať módy miestnosti. Narazil som na hifistu ktorý predával svoje boomkilery tak som chcel kúpiť 5 no nakoniec som kúpil 3. Mal som v pláne si to sám skusmo ladiť a vedel som, že i nejako naladené sú lepšie ako žiadne. To sa mi potvrdilo. O týždeň mi pán volal, že má i Matrix Photoecho za fajn cenu - či nechcem. Neodolal som a kúpil som 4. Dva som dal na strop a jeden na prednú a druhý na zadnú stenu. Čas bežal a červík hlodal a nakoniec som zavolal Vitvara - nech mi boomkilery naladí, dokúpil som jeho novinku Laksum EVO (teraz to tlačí na 3D tlačiarňach a je to pecka) Pod repro sme hodili Laksum EVO 3x3 2 ks. Dlho dlho meral - nespočetne veľa meraní, no vo výsledku som fakt spokojný s akustikou. Moja miestnosť v žiadnom prípade nie je symetrická, ani repro nie sú symetricky umiestnené. Je tam kopec kompromisov keďže to je moja obyvka, posluchovka, spálňa
Zostava: Topping E50-> BVAudio PRE1 -> BVAudio PA300SSE->STH12 by Indian.
Meraní nemám veľa, no pre predstavu to hádam bude stačiť. Fotky lepšie časom ak sa odvážim, lebo na fb mi "odborníci" raz zhejtovali repro i miestnosť
PS: Na otázky odpoviem v rámci mojich vedomostí
PPS: Ako to hrá ? Treba si prísť vypočuť...