efičák píše: "Tyhle nové Goldberg s 18 cm středobasy budou lichotit klaviru. Dawsoo udělal kamarádovi DIY 270 s basreflexem a moc se mi libily. Scanspeak asi Revelator 18W vytahovaly bohatost sólového klaviru, který na běžné bedně zanikne.
No zrovna toto bych asi opravdu moc DIY nenazýval,spíše bych to nazval custom zakázkovým projektem špičkových regálovek kompaktního rozměru pro Krasomila do UK,kde jsem neměl rozpočtové limity a které s XN-270 jakékoli řady a generace měly společný vzdáleně asi jen ten typicky zkosený tvar skeletu a částečně i model basáku jiné impedance a membrány.
-Skelety s hliníkovým BR byly prvotřídní stolařská práce od Xavianu
-Osazení revelatory 18W4531G01 + R2904/700009 (původní záměr byl 18H od audiotechnology a výška stejná)
-Vyhýbka plně můj návrh s maximální péčí = LR2 špičkové součástky Mundorf/Jantzen
Jestli si to nepleteš Aleši s XN-270DH kde byly původní skelety z XN-270MKI ale s dodělaným zadním BR a s vylepšeným osazením s customizovanými 18W8535SD + D2905/9300C-SD-1 a jinou vyhýbkou = ty bych klidně DIY předělávkou nazval. Tuším že mi je tenkrát "zkonfiskoval" JM.
A mam pocit že v té době u mne v obou případech hrály už asi CZAP1+Yamahy
Silent velké PC ---USB Izolátor USBISO211---SMSL SU-X/D400EX ---XLR Silver 5N---Topping L70---RCA Siilver 5N---Koncák Victor SuperA AX-550MODIF---tukabel stříbřená 2linka 2x2,5mm2 ----- Budky Pimpule1 = můj současný zvuk doma